Waarom een warm bad goed voor je is

De meeste mensen douchen heel erg snel om schoon te worden. Maar wist je dat het nemen van een lange douche of nog beter, een bad, goed is voor je gezondheid? Vandaag geven wij de 5 best reasons waarom een lang warm bad goed voor je is.

Reden 1: Innerlijke gemoedsrust

Ben je gestressed of even helemaal ‘beeh’, neem eens een lekker lang warm bad. Het gaat je zeker goed doen, geloof ons maar. Even je gedachtes laten voor wat ze zijn. Focus op het warme water, de lekkere bath cookies die je zintuigen laten ruiken en zet een leuk ambient muzikje op. Go with the flow honey.

Reden 2: Burn those calories, baby

Deze heeft geen uitleg nodig, of wel dan. Zelfs een warm bad kan je slanker maken, ja ja! Maar niet al te vaak lang gaan badderen he! Want slank zijn en een oma rimpel huidje is ook weer niet zo sexy gorgeous ūüėČ

Reden 3: Weg met die griep uit je lijf

Voel je je brak, beroerd, griepjes of snotverkouden? Neem een warm bad en ontspan. Laat de griep uit je lopen, of die loopneus… je zal je een stuk beter voelen geloof ons maar. Zit je neus juist potdicht? Gooi er een lekkere eucalyptus macaron in en u zult ruiken mijn schat.

Reden 4: Dit rottige spierpijn

Na al die tijd stuk hardgelopen en wil je je morgen niet laten kennen op het werk door de spierpijn? Een warm bad kan de spieren wat losser maken. Ontspan, zet muziek aan en laat je spieren herstellen. Wel af en toe beetje bewegen he lady, anders werkt het niet.

Reden 5: Bye bye ge√Įrriteerde huid

Last van irritaties op de huid? Een warm bad kan de jeuk wegnemen. Omdat je pori√ęn gaan open staan, kan het vuil wat meestal de oorzaak is van een jeukende huid, kwijt raken. Hierdoor zal je huid zich beter voelen en jeuk en/of bultjes minder worden.

Vandaag geven wij de 5 best reasons waarom een lang warm bad goed voor je is.