All about the girl

Hi en welkom op mijn persoonlijke pagina. Leuk dat je hier terecht bent gekomen. Ik ben Adinda, woonachtig in Rotterdam, mama en vrouw van. Inmiddels alweer 33 jaren jong en mijn handen bewegen altijd. Hoor je denken? Nooit stil? Jep!

Ik ben van het doen, het ondernemen, het ontdekken en gewoon aanpakken. Heb hierdoor ook veel hobby’s en bezigheden. En ja, soms wordt het allemaal even wat te veel en moet ik de spreekwoordelijke teugels laten vieren. Even dingen op een laag pitje zetten om het daarna weer op te pakken. Naast het maken van zeep, ben ik gek op haken. En niet alleen met draad, ook met kralen! Ik haak tassen, armbanden, kralenarmbanden en meer! Zoals de make-up pads in deze webshop. Made by me!

Het ‘doen’ zat er al vrij jong in. Op mijn vijfde kreeg ik een kinder-weefgetouw. Mijn moeder liep af en aan met garen van Zeeman. Ik maakte het ene Barbiekleedje na het andere, want ja… ze hadden allemaal een eigen tapijtje nodig! Daarna begon het gepiel met kralen, bouwwerken voor school en later het digitaal bouwen. Sinds mijn 15de bouw ik mijn eigen websites, vond het heerlijk. Al moet ik toegeven dat met de komst van WordPress, mijn leven een stuk makkelijker is geworden. Waar ik voorheen alles zelf moest bouwen, kan ik nu snel uit te voeten komen met WordPress en alle mogelijkheden die het bevat. Heerlijk vind ik dat.

Maar waarom nou zeep? Tsja, waar zal ik beginnen. Het begon met een probeerseltje van Melt&Pour. De zeep is dan al gemaakt en heeft niet veel bewerking nodig. Maar ja, dat is zo eenvoudig… vond ik al snel. Dit moest beter kunnen en .. meer naar mijn eigen hand. Ik heb een lading spullen besteld en ben aan de slag gegaan. En van deze hobby, kreeg ik al snel verschillende soorten zeepstukken en uit 1 ‘batch’, komen 12 zeepstukken en wat moet ik met 12 dezelfde zeepstukken? Hm…. The Soap Jar was geboren. In de avonduren heb ik de website opgebouwd, toen nog totaal anders dan dat deze nu live staat. En daarna? Bleef de website zo staan, ik had gewoon ‘the guts’ niet. Twijfels stegen naar mijn hoofd want; moet ik dit wel doen?

Na sparren met allemaal mensen, kwam ik tot het besluit dat dit echt is wat ik graag wil. Naast mijn haakwebsite – die even op hold staat – mijn zeep uitbreiden en er echt voor gaan. En ‘here she is: The Soap Jar! Een inspiratie naar de jaren 50, een tijd die ik graag gezien had ūüėČ al is het alleen voor de petticoats en toffe jurken.

Adinda